Sunday 21 October 2012

Üks vinge rummirulli retsept.
RUMMIRULL
Retsept:
1 tl suhkrut
1 või 2 pudelit rummi
1 dl kuivatatud puuvilju
pruuni suhkrut
1 tl soodat
100 g võid
2 muna
3 sidrunit
1 kl jahu
1 dl pähkleid
Alustuseks proovi rummi. Mmm, hea, kas pole? Võid alustada.
Võta suur kauss, mõõduklaas jne. Proovi uuesti rummi.
Veendumaks, kas rumm on piisavalt hea, vala 1 dl klaasi ja joo nii kiiresti kui saad. Korda.
Klopi mikseriga või suures kausis... lisa 1 tl suhkrut ja vahusta veel.
Kontororolli, kas rumm on OK... Võta veel klaasike. Ava teine pudel kui vaja...
Liza munad, kuivatatadud puuvljad... peksa vahule...Kui nad kitivad mikseri kinni, kasuta kruvikeeraja abi...Maitse rummi, et kontrollida konsis..konssisitensistentsi...
lisa 3 dl soola või pipart või mingit muud mõjusat pulbrit..... vahet pole....... Proovi rummi.
Võta punnsuutäis rummi ja puhu see küünaldele. Kui see õnnestus siis süüta küünlad ja proovi uuesti!
Bressi 1 sidururuni mahl ........ lisa 1 tl pruuni või miskit värvi suhhurt....vahet pole.........sega,...segi......tääitsa segi peab olema.
Määri ahi võiga midagi retsepti või selle sisuga , keera koogivormi 350C või 400 kraadi, venita tainas ahju.........võid ka ahju ümber taigna keerata.
Maitse veel rummi, puhka tehtud tööst, proovi uinuda ja magama
jääda......võid eelnevalt naabreid ja tuletõrjet hoiatada.
Hommikul vaata, mida sa oled jõudnud valmis teha. Turgutuseks on
sobilik kohv konjakiga.
Ära alusta enne kui rummi on piisavalt varutud.
Tuleta hoolega meelde kui kaugele eelmine kord jõudsid, hea kui tunned selle üle rõõmu.
Ära heitu, mõtle järele mida saad paremini ja kiiremini teha.
ON sul mõni parem retsept?!
HÕKK!

No comments: